tisdag 4 december 2012

Julstök....

Har en lista med julstök som jag försöker beta av, i går kunde jag faktiskt kryssa av flera saker, det känns väldigt skönt. Veckorna springer iväg så fort så det är lika bra att få ordning på så mycket som möjligt redan nu!


Förutom pepparkaksbaket som gjordes igår hann vi också med att gå på scoutavslutning i Fristad kyrka. Lillebror och hans kompisar såg så små och söta ut bredvid de äldre och rutinerade scouterna. De fick stå och ta emot ett terminsmärke, Lillebror fick börja. Scoutledaren gav honom märket, gjorde honnör och sa - Var redo! Lillebror sa inget. Efter en teaterviskning från ledaren svarade han tillslut - Alltid redo! Samtidigt som en annan ledare höll upp hans hand i honnör, det inte lätt att vara nybörjare!

När jag berättade detta för maken sa han att ledarna har fullt sjå med att lära honom göra honnör med höger hand, han svarar tydligen alltid glatt att han är vänsterhänt!!


3 kommentarer:

 1. Skönt att bocka av saker på listan. Själv har jag inte alls kommit så långt men jag hoppas att mycket blir gjort denna veckan!
  Imorgon ska Ellen och jag ha vårt klassiska julgodisbak, vi håller som vanligt tummarna att vi ska lyckas med mintkyssarna.........någon gång kanske vi lyckas???
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har bara kokat ihop saffran och mjölk till lussebaket! Inte har det blivit några bullar ännu inte!

  Hälsa M att jag också alltid gjorde scouthälsningen med vänster hand! Spelar väl ingen roll!
  Kram Å

  SvaraRadera
 3. Åh du körde mammas avancerade recept, jag körde det vanliga :) jag ska hälsa honom det! Kram

  SvaraRadera