måndag 3 juni 2013

Att göra lista...

Tillbyggnadsplanerna är helt glömda, eller glömda är de inte men tanken på att få en 6000kronors höjning på månadskostnaden för huset kändes inte tillräckligt lockande. Vi vill hellre ut och resa och dessutom ha en bra vardag.

Eftersom bygget legat i våra bakhuvuden i snart två år har ju allt annat legat på is men nu är det dags att ta tag i lite saker här hemma. Full av energi tog jag fram papper och penna och började skriva en lista på saker vi vill göra. Maken deppade ihop med en gång men jag känner mig lite energisk, eller som Maria Montazami skulle ha sagt "ENERSKETISK".

Idag åkte Lillebror och jag och köpte blommor till slänten vid baljan, nu fattas det bara jord så vi kan plantera dom men det får maken fixa hem. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle ha tapetserat om lilla toaletten uppe men det gick sådär bra, jag fick ner lite krokar och en spegel men hur sjutton får man loss ett element och ett handfat utan att det sprutar vatten?! Lite småsur över min brist på kunskap ställde jag in tapetrullarna på toaletten och gick ner igen. När jag kom ner sprang jag på vår tråkiga kökspall och eftersom jag ändå hade tapetklister i handen fick den sig ett litet lyft, några servetter senare blev det en ny blommig sommarpall!
3 kommentarer:

 1. handfatet vet jag inte riktigt, men själv har jag fuskat lite vid elementen. bara tapetserat/målat en bit in från varje sida. och lver och under. på våra funkar det bra och är inget som syns när det är klart.
  /k

  SvaraRadera
 2. Vad fin pallen blev! Jenny

  SvaraRadera
 3. Du är fantastiskt påhittig och kreativ, jättekul att läsa :)

  /Satu

  SvaraRadera