fredag 14 juni 2013

Bikiniproblem...

I år hade jag gett mig sjutton på att vara ute i god tid och köpa bikini. Redan i maj hade jag inhandlat två stycken på Åhléns, väldigt nöjd över mig själv.
Dessutom köpte jag inte en enda i rosa! Ja, ni läste rätt, en var vit med marinblå ränder och en var i lite mer turkos ton.

Jag insåg ganska snabbt att jag inte borde köpt en bikini med vit botten, jag såg ju jätteblek ut i den men ja, ja, gjort är ju gjort. Den turkiska färgen var jag däremot väldigt nöjd över....

....tills jag klev ur vår badtunna och maken påpekade att den var genomskinlig bak. Den var fodrad fram men alltså inte bak. Han kom då med det briljanta rådet att jag kan ha den när jag solar. Jo visst, men vi ska till Grekland i sommar och där är det så varmt att man solar fem minuter och badar trettio. Det blir en himla massa bikinibyten!!

Några dagar senare fixade Morrishunden den andra bikinin, han hade bitit ett stort hål i skrevet på den, S U C K ! ! Ja, jag kunde ju i och för sig ha den också till bara solning om jag ligger still på en solstol med benen i kors.

När jag tittade på den upptäckte jag att den var fodrad även bak, det var dessutom samma märke på bikinisarna så storleken stämde perfekt. Fram med sprättaren och sprättade loss fodret. Nålade sedan fast det på den turkosa trosan och sydde i en av de befintliga sömmarna. Det blev faktiskt riktigt bra, syns inget från rätsidan, avigsidan är lite svajig men å andra sidan är det ju ingen som ska lyfta på mina trosor och titta där!


2 kommentarer:

 1. Tur att det var den vita han knaprade is sig! Du såg ju lite brunare ut i den turkosa!! ;)
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Du är ju för rolig, hade aldrig kommit på den fantastiska ide.
  Tur att du har semester........
  Kram Christina i Fristad

  SvaraRadera