söndag 23 juni 2013

Blommigt och prickigt....

Det är något med den kombinationen som gör att jag faller varje gång. Ibland tänker jag att jag skulle försöka vara lite sparsmakad, lite striktare, renare i min smak men så hittar jag något som jag bara älskar och då är det oftast lite blommor eller en och annan volang, ja ni som såg min midsommarklänning vet!

I torsdags skulle vi beställa tapeter till Storasyster, men så var jag ute på nätet och tittade lite och där var den, en turkos prickig tapet med skarpt rosa blommor!! Kan det bli bättre?? Tyvärr hade de inte den katalogen när vi kom till tapetaffären men hon beställde den åt mig så vi ska spana in den i veckan!!

När jag tittade på tapeter hittade jag även ett alternativ till Lillebror, en tapet med sevärdheter från olika delar i världen. Vi tittade på den tillsammans och funderade på om det var Taj Mahal vi såg, Lillebror pekar på Colosseum och säger - Den ligger väl i Rom!
Var den ungen får sin kunskap ifrån är för mig en gåta, han kan så mycket saker i det tysta!

För att återgå till det blom-prickiga temat så har jag upptäckt att jag har mycket av den varan här hemmaTapeten till Storasyster


Lillebrors tapetförslag
3 kommentarer:

 1. Superfina:) Är lillebrors tilltänkta tapet en från Sandberg?
  Nu kommer det snart lite färdigbilder från sovrummet på bloggen. Lite fix kvar bara. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men den påminner om Sandbergs ( den har vi i stugan så vi gillar det stuket) 😊kram

   Radera
 2. Superfina:) Är lillebrors tilltänkta tapet en från Sandberg?
  Nu kommer det snart lite färdigbilder från sovrummet på bloggen. Lite fix kvar bara. Kram

  SvaraRadera