tisdag 18 juni 2013

Nu jäklar...

...händer det grejer här hemma!! Igår drog vi igång med Storasysters rum, slipade av alla lister runt golv, dörr och fönster. Vi började också att slipa golvet, hon har ett ganska fult gammalt gulnande furugolv, nu ska det bli VITT!!


Det kändes nästan lite vemodigt, nostalgiskt att greja i hennes rum. Sist vi gjorde det var det för att vi skulle få en bebis, då låg hon i min mage och vi avvaktade med tapetseringen. Då blev det en söt rosa tapet med dansande möss, nu blir det en färgexplossion från Intrade. Antingen från Pip Studio eller kollektionen Un bisou.


Lillebror vill också ha nytt i sitt rum, mycket svårare!! Jag satt och sökte inspirationsbilder på "lantligt coolt ungdomsrum för kille". Lantligt som lilla mamman vill ha går inte riktigt ihop med coolt som Lillebror vill ha. Jag gav upp.


Vi drog iväg till tapetaffären för att låna hem kataloger, vi hinner bara innan för dörren innan han och Storasyster hittar en JÄTTESNYGG tapet till honom!! Den får det nog bli så småningom, ytterligare en supersnygg kollektion från Intrade.8 kommentarer:

 1. Väldigt fina tapeter! Skulle aldrig få sätta upp något så blommigt här hemma. Passar väl inte riktigt stilen heller :)

  SvaraRadera
 2. Väntar med spänning på resultat! Gillade verkligen de gröna tapeten med rosor. Är i och för sig svag för pip med, kanske får bli något sådant i pysselrummet så småning om:) trevligt med inspiration här i renoveringstider!
  /k

  SvaraRadera
 3. Jättefina tapeter!! Vi valde och valde till Noras rum. Tog lång tid att hitta rätt. Snabbare med sovrummet. Visste vad jag ville ha. Plötsligt låg de där på 20% på engelska tapetmagasinet så jag slog till redan förra sommaren. Nu är det klart:) och golvet på plats. Har knappt sett resultatet för jag fick magsjukan från hell i går eftermiddag och har legat däckad sedan dess:( Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men usch din stackare! Krya på dig! Kram

   Radera
 4. Kanonfina tapeter! Jag gillar alla. Visst är det svårt att få till rum till killar? Du vet ju hur det gick för oss..... Suck, inte vad jag hade tänkt mig men sonen blev supernöjd. Tur att det bara är wallies, han tröttnar kanske snart........
  Firar första semesterdagen idag i sängen med feber och dunderförkylning. Blä! Jag hade ju tänkt börja med ett nytt projekt.......råkade köpa en påse med 25kg betong.......
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det var värst vad sjuka alla göteborgare är, krya på dig!! Kram

   Radera
 5. Bra att jag skrev att det var jag som skrev den första kommentaren :) kram Jenny! Funderar fortfarande på vilken/ vilka av alla fina blommiga tapeter jag ska beställa småbitar av, de går ju alltid att ha till annat än på väggar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ha ha ha jag förstod att det var du Jenny!:)

   Radera