lördag 1 juni 2013

Talangjakt 2013Idag var det talangjakt på barnens skola, Storasyster och hennes vänner skulle medverka för andra året i rad, Lillebror nöjde sig med att spraya håret rakt upp med blå färg och vara med på Crazy hairday som också hölls idag.

Sådana här dagar är det verkligen lyx att jobba på barnens skola, jag hann precis in till Storasysters grupp skulle uppträda, jag hann filma dom innan jag fick rusa ut för att hinna till jobbet i tid.

Jag vet att jag är partisk som mamma men oj vad duktiga de var, jag är så stolt och jag är så glad över vilka fina vänner Storasyster har, det är så härligt att de är både tjejer och killar, det känns som de verkligen finns där för varandra. Jag blir verkligen varm i hjärtat när jag ser dom tillsammans.

....glömde jag nämna att de kom på delad förstaplats?! Här är vinnarbidraget, lite dålig kvalité, Storasyster är tjejen till höger i bild.


2 kommentarer:

 1. Men OJ! De är ju verkligen jätteduktiga! Vilken inlevelse hon har när hon dansar, och hållning. Är nog allt en liten stjärna in the making där :)
  Och hon som sjöng, man hör ju att hon verkligen har en bra röst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är verkligen duktiga tjejer!! :)

   Radera