måndag 14 januari 2013

Barnvakt...

Hela hösten var våra helger fullbokade med aktiviteter, fester och middagar. Supertrevligt givetvis men vad härligt det är att ibland vara helt fri, att faktiskt kunna säga till kusinen som ringde att han visst kunde vara hos oss hela lördagen. Och när mamma ringde lite spontant på lördag eftermiddag och frågade om vi ville dit och äta med syrran och hennes familj så kunde vi tacka ja. Lite lyxigt faktiskt!

Vad som också är fantastiskt lyxigt är att om man är barnvakt åt en 12-åring kan man liksom lite diskret lämna över själva barnvakteriet till det barnet. Vi insåg ju genast att här kunde jag och maken lämna huset själva, fast klockan tickade oroväckande fort mot lunch. En tolvåring kan nämligen alldeles utmärkt fixa mat till sig och sina småkusiner, hur bra som helst!!

På tal om annat så letar vi dagmatte till Morris, om någon känner en pensionär som vill ha sällskap på dagarna och som bor i Frufällan/Sparsör eller i värsta fall Svenljunga, hojta!! Han är inte så beroende av massa promenader, viktigare att han får sällskap under dagarna!

2 kommentarer:

  1. Klarar han av att resa ensam med buss till Göteborg? Finns det regionskort för hundar? undrar farbror K

    SvaraRadera
  2. Ja varför inte, barnen åker ju skolbuss !!

    SvaraRadera