onsdag 9 januari 2013

Dumsnål......

....IGEN!! Jag har en förmåga att vara lite dummsnål. Vår badrumsmatta är ju ständigt i tvätten. Den hinner bara på golvet innan hunden kissar på den, och är det inte han som gör det så är det Lillebror som inte riktigt håller i sin vattenslang när han sitter ner och kissar. Resultatet blir då mer av en vattenspridare och en blöt badrumsmatta.

Tänkte häromdagen att jag borde köpa en till, så jag kan ha en och växla med när den andra är i tvätt. Idag var jag ändå i knalleland och tränade, tror ni jag köpte någon matta?! Nej, då tyckte jag att det kändes onödigt och dumt att lägga pengar på.

När jag sedan kom hem och skulle duscha möts jag av den provisoriska mattan jag lagt ut, ja som ni ser är det bara en handduk. Men visst känns det oerhört trist, visst hade det varit snyggt med en riktig matta?! Nu kanske någon läsare tycker att man kan väl vara utan matta medan man tvättar den andra. Svaret på den frågan är NEJ, det är så äckligt att komma ut på ett klinkersgolv med blöta fötter!! Ytterligare ett I-landsproblem här på Granbacken, men det är väl skönt när problemen inte är större!!

3 kommentarer:

 1. Har du haft någon blogg innan denna?
  (Jag gör också sådär när badrumsmattan är i tvätten. Det är inget roligt alltså!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det här är min första (och enda blogg). Har du någon? :) kanske får svänga förbi hemtex idag och köpa en till :))

   Radera
 2. Haha det gör du rätt i! Fredag och allt!
  Jag finns på mrsclapper.blogspot.com

  Råkade hamna på din blogg av en slump, har varit sjukskriven en period och då blev det mycket läsande av bloggar. Roligt att höra om dina små och stora projekt :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera