torsdag 28 februari 2013

Veckans tyckare...

De har börjat med Veckans tyckare i Lillebrors klass. Man skulle berätta för klassen om något de antingen tycker om eller inte tycker om, de skulle ha med en sak/foto att förstärka med.
Lillebror är först ut i sin klass och han var helt bestämd med vad han skulle prata om; TAJ MAHAL!

Det var väl kanske inte riktigt så avancerat lärarna hade tänkt sig den här uppgiften men jag mejlade och frågade hans fröken och hon sa ja. Nu har han suttit och skrivit fakta, övat på att hålla sitt tal och letat foton.

Åh vad vi är nöjda med att vi lät barnen följa med på vår tripp till Dehli och Agra/Taj Mahal förra året. Ett tag funderade vi på om de skulle varit kvar i Bangalore hos syrran men man ser vad de har lärt sig och vilket intresse de har!

Nu är det ju inte så att Lillebror bara har ett kulturellt intresse. Han längtar tills vi åker till Afrika med tjocka släkten, speciellt till kvällarna "när vi sitter och tar en drink". Och han längtar till sommaren och stugan, även där till kvällarna "när alla sitter ute och äter och vi gör konster" som han sa häromdagen. Ja vem längtar inte till sommaren, med grill, drinkar och konster!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar