onsdag 19 juni 2013

Som Lena PH...

"Jag syr mina egna kläder" , eller ja, kanske inte riktigt så men nu ska jag testa att sy mina egna träningskläder. I alla fall mina egna träningstights.....och eventuellt en löparkjol.



Jag blev så trött på att träningskläder är så himla dyra!! Sist jag köpte ett par snygga tights skulle de ha kostat 650kr, nu letade jag upp en rabattkod på nätet så jag fick 200kr rabatt men jag trycker ändå att 450 spänn för ett par tights är VÄLDIGT dyrt!



Nu har jag i alla fall hittat en sida på nätet som säljer tyger till dans/träningskläder så nu ska jag försöka mig på att sy lite nytt till träningsgarderoben. Ett zebrarandigt i svart-vit, ett leopardmönstrat i brun-svart och ett camouflagemönstrat tyg blev det. Ja som ni märker är jag optimistisk och tror att detta kommer bli superbra, känns töntigt att testsy ett par, nej här kör vi all in!



Jag får återkomma med resultatet.





7 kommentarer:

  1. Kul! Det gjorde jag för måååånga år sedan och de blev bra, det var inte så svårt, men då hade jag inga dekorationer på och ett väldigt enkelt mönster. Det låter som om jag skulle göra ett nytt försök, kan du inte skicka länken till den sidan där du hittade tyget?
    Du kommer göra succé på träningen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar

    1. Hmm Mimi, jag vet inte om jag vågar ge ut de uppgifterna ännu, hör med Mattias om han tycker att det är lämpligt att du drar igång med ett nytt projekt ;)) kram

      http://www.agstextil.se

      Radera
  2. He, he........ett projekt mer eller mindre kan väl inte göra någon skillnad?
    ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk på att kolla vilken nål det ska vara i symaskinen, jag har för mig att man behövde ha en riktigt tunn nål för att det inte ska gå små maskor i tyget. Det hade ju inte varit så kul.....

      Radera
  3. Men såååå bra jag behöver nya :)

    SvaraRadera
  4. Oj! ska verkligen bli kul att se resultatet! Verkligen kul att kunna göra sitt eget!

    SvaraRadera
  5. why not check here linked here Recommended Site find this you can try this out check over here

    SvaraRadera