torsdag 7 november 2013

Det börjar arta sig...

Vi har slitit på ganska bra i det rummet vi kallar "lekrummet". Det är ett extrarum vi har nere som under årens lopp har bytt skepnad från pysselrum, till ett rum med bara en jätterutchkana, till lekrum med dockspis och leksaker till nu slutligen ett rum med bäddsoffa, tv, Wii och dator.

Vi har under alla år funderat på att ha en garderobsvägg där men alla rum är ju snyggast utan massa garderober så vi har låtit den idén vila.

Nu när vi insåg att en tillbyggnad blev alldeles för dyr kände vi att vi behövde maxa vår förvaring. De senaste veckorna har vi målat, tapetserarat och nu fått in garderobsinredningen, 3,5 meter garderob ända upp till taket! Nu ska "bara" några passbitar in eftersom ena väggen går i vågor och skiljer ca tio centimeter uppe och nere. När det är gjort kan vi äntligen beställa de måttanpassade skjutdörrarna och tapetsera klart!!

Redan nu har lakan och annat smått börjat få flytta in i garderoben, det blir ett rejält linneförråd plus en massa annan bra förvaring, jag känner mig verkligen helnöjd!!

....kolla in den nya snygga takrosetten!!Den snygga tapeten kommer från Boråstapeter, kollektionen heter ornaments.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar