lördag 20 februari 2010

Snö, snö och åter snö!

Igår började det snöa igen. Eftersom familjen A inte är hemma tänkte vi att det var bäst att åka dit och titta över hur deras garageinfart och gång upp till dörren såg ut. Deras granne hade lovat att skotta upp lite med snöslunga men när vi kom dit var det handskottat en liten gång från gatan till dörren. Det var bara att sätta i gång. Bara att sopar rent bilen var ett hästjobb, snön gick upp till dörrarna.


Fast man är mitt upp i all den här snön är det svårt att fatta att det kan vara så här mycket. Bilen gick inte att köra in på gården förrän de stora snöhögarna vid infarten breddades med en meter. Maken och jag tog varsin skyffel och kämpade på. 40 cm snö på en stor garageinfart känns i kroppen! Men om de skulle kunna få ut sina bilar någon mer gång innan våren kommer var det nödvändigt.


Nu har vi kommit hem igen och pustar ut, sitter vid fönstret och ser mer snö från himlen. Vi får nog åka tillbaka i morgon igen och ta bort lika mycket!!



ser ni kaninburen till höger, nej just det den ligger under all snö, knäckt!






1 kommentar:

  1. Ett stort tack till er, som skottar ¨vår¨snö.
    Det känns overkligt att höra om all snö i denna värmen. Pappa o jag svettas konstant medan de invanda inte alls tycker att det är så varmt. Vilken härlig vinterbild på lekstugan! kram mamma

    SvaraRadera