tisdag 16 februari 2010

Trögt

Det är lite trögt här på bloggen. Det är lite trögt i livet känns det som just nu. Vintern håller i sig här i Sverige och just nu snöar det ute. Det börjar bli svårt att motivera sig att gå ut och åka pulka, man har ju gjort det ett antal gånger denna vintern. Fast ändå vill man inte klaga, för trots allt är det så mycket skönare att ha snö och kyla än regn och rusk.

Den ena förkylningen efter den andra löser av varandra och tröttheten ligger konstant i kroppen. Längtan efter familjen och resan till Indien gör att tiden går långsamt. Man känner att det börjar närma sig men ändå är det ett tag kvar. Det ska bli så skönt att få vara lediga tillsammans hela familjen! På torsdag ska vi åka till farbror doktorn och ta sprutor inför resan, men det har vi inte berättat för barnen ännu, de lockas inte så av tanken på sprutor. Men det är ju ett steg närmre resan!!

4 kommentarer:

  1. Ja, ja, ja!!!! Sprutor är bra!
    Vi längtar. Husbåt och hotell vid havet är bokat. Ser fram emot grillade räkor och en kall öl där med er. Här börjar bli riktigt varmt. Nu ca 32-35 grader på dagen. Något att längta till kanske?!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Förstår att du längtar!!!
    Kanske kan min bilhistoria muntra upp - att lägga till övriga episoder (se bilbesiktningen.) Jag måste ju leva upp till presentationen i bröllopstidningen.

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Förstod först inte vem den andra kommentaren var ifrån men ingen har väl så många roliga bilhistorier i bagaget som du, faster!
    Skriver igen för att ge dig lite att syssla med tills resan. Hittade idag en instruktionsfilm på GP om: Så virkar du din egen OS-mössa. Vad tror du om det? En till varje familjemedlem. Kan bli som galenskaparnas "Man ska ha husvagn"sketch. En riktigt bra idé tycker jag!!!
    Syrran.

    SvaraRadera
  4. men jag tycker faktiskt att OS mössorna är riktigt snygga!! :)

    SvaraRadera