lördag 6 februari 2010

Vi har köpt oss lugn och ro

I julas funderade vi på om barnen skulle få varsitt Nintendo DS, vi tänkte att det var ett bra tidsfördriv på flyget till Indien. Men sedan tyckte vi att dom var ganska dyra så tomten kom med lite andra saker i stället.

Efter mammas utvärdering av flygresan kom vi ändå fram till att det kanske var en bra investering. Vi tömde alla gamla födelsedagskuvert på pengar och åkte ner till Mediamarkt i Göteborg. Dom fick välja varsitt, Storasyster valde givetvis ett rosa och Lillebror tog ett grönt. Nöjda och förväntansfulla kom vi hem igen. Givetvis skulle dom laddas några timmar så barnen hann inte testa dom igår utan skulle få göra det så fort det blev morgon.

Jag hann däremot testa lite. Jag började med Lillebrors, lade in tid, datum och namn, inga problem. Tog Storasysters och gjorde likadant. Då visade det sig att hennes touchscreen inte fungerade, den reagerade inte överhuvudtaget. Vi försökte med kalibrering men den visade inte ett tecken på att fungera.

Det blev en rätt besviken Storasyster som kom upp på morgonen men det var inte så mycket mer att göra än klä på oss och packa in oss för ännu en resa till Göteborg Barnen passade vi på att lämna hos några kompisar i Mölnlycke så dom blev ganska nöjda. Maken och jag satt hela vägen ner och retade upp oss på att dom skulle vilja skicka iväg spelet och laga det. Vi ville ju ha ett nytt spel. Vi kom överens om att säga att vi skulle till Indien redan på tisdag. Att vi valde tisdag var för att pappa åker på tisdag och att det på något sätt kändes bättre att ljuga om man åtminstone visste att det gick ett flyg då.

Väl framme på serviceavdelningen fick vi prata med en ung kille. Han konstaterade också att det var något fel på spelet men det var inga problem för vi skulle få ett nytt. Vad har vi lärt oss av detta? Det är dumt att ta ut något i förskott!! Nu ligger det nya spelet på laddning så nu håller vi tummarna.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar