måndag 5 april 2010

En lugn dag hemma

Idag vaknade syrran med feber igen och maken var heller inte på topp, de verkar samköra sina sjukdomar hela tiden.

Maken och T hade bestämt sig för en golfrunda, makens första i år. Ingen sjukdom i världen hade fått honom att missa den så runt 10.30 åkte han med chauffören för att hämta T på hans jobb, sedan hade de en härlig dag på golfbanan.

Här hemma var läget lite lugnare, syrran sov till och från halva dagen. Jag tvättade kläder, bloggade och lagade mat. Barnen tog det också ganska lugnt, det blev en del tv-spelande och faktiskt fick dom en äggjakt (vi har ju missat hela påsken känns det som)

På eftermiddagen gick vi ner till klubben för ett dopp. Vi som var vana vid 36 gradigt vatten frös nästan i dessa poolerna men det var skönt med vatten som för en gångs skull skvalkade. På kvällen gick vi återigen ner till klubben för lite mat. Nu håller alla barn på att göra sig redo för sängarna. Två små trötta, två större, dom också trötta men man märker att de har söndagsångest. Planerna för morgondagen är inte klara ännu. Syrran behöver nog en dag i lugn och ro så hon blir frisk, vi andra får väl se vad vi hittar på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar