söndag 18 april 2010

Rundvandring på skolan

Igår skulle systern och svågern på föräldramöte på skolan för deras yngsta pojk. Då passade vi på att följa med och titta runt på skolan under tiden. O 13 år visade oss runt. Det var ett jättefint område med flera olika byggnader som verkligen var vackra. När man kom in och tittade på klassrummen såg det däremot ut som inget hade ändrats sedan 60 talet. Det är ju så roligt när man blir runtvisad av ett barn. Det var supervarmt så vi höll på att kollapsa av värmeslag. Jag, storasyster och lillebror travade runt efter kusin O. Han var en superb guide som visade oss allt från stora flugor till klassrum och ankskit. Lillebror försökte visa sitt intresse och med väldigt positiv stämma berömde han den fina cementgången (som för övrigt såg ut som vilken cementgång som helst).

Efter runtvisningen åkte vi till en sportaffär som var som net on net, fast med sportartiklar. Där fick barnen varsitt set med cyklop, snorkel och simfenor. När vi kom hem gick vi till poolen och testade grejerna.

Vilken lycka för Lillebror, äntligen kunde han vara helt under vatten utan att få in vatten i näsa eller ögon. Det var underbart att se honom göra alla möjliga konster under vatten. Han såg så härlig ut för det såg ut som cyklopet vägde bly, för det var det sista som kom upp ur poolen varje gång han ställde sig upp.
En av skolbyggnaderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar