lördag 7 april 2012

En tripp söderut


Det har varit fullmatade dagar, shopping, några timmar vid poolen, söndagsbrunch med de smarrigaste chokladmartinis man kan tänka sig! Men för att veta att de var smarriga fick vi helt enkelt testa även vattenmelonmartini (också god), Cosmopolitan, Mojjito och Lichimartini. Ni förstår hur vi fick offra oss för att i slutänden inse att den första med smak av choklad var bäst!!


















Nu har det burit av lite söderut. Vi packade in oss i två bilar, praktiskt nog hade familjen W sin chaufför att låna ut. Efter två timmars bilfärd blev det glass och kaffestopp på Mc Donalds innan det återigen bar i väg. Lillebror började tillslut klaga lite på åksjuka, precis när vi skulle parkera konstaterar han att han nog behöver spy. Jag ropar på maken som sliter ut ungen ur bilen och rusar med honom till ett dike. Inte en sekund för tidigt, där kom hela Mc flurryn (glassen) upp. Inga onödiga kalorier där inte!!

Förutom spyor hann vi även med en hel del sightseeing denna dag. Vi började med Maharadjans sommarhus, åkte upp för ett berg till ett tempel, åkte sedan vidare och tittade på Maharadjans slott. Ett helt FANTASTISKT vackert hus. Helt otroligt hur de kunde bygga och dekorera på den tiden. Enormt stort och pampigt!!

















Kvällen avslutades på ett jättefint hotell. Det kändes som man var med i filmen "Mitt Afrika". Man kunde föreställa sig hur det var förr i tiden när rika engelsmän kom på Elefanter på väg att ge sig ut på safari. Ja nu kanske ni ska ta det här med en nypa salt, jag är ju verkligen ingen historieexpert men ni kanske förstår känslan.








2 kommentarer:

  1. Jobbigt det där men drinkarna att behöva testa så många olika......Men annars ser ni ju ut att ha det väldigt skönt och bra. ha en fortsatt trevlig semester !!!!
    /Christina i Fristad

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Christina! Vi har det vääääldigt bra! Kram

      Radera