tisdag 22 oktober 2013

Det spökar...

I måndags började jag klockan sex på jobbet. Alarmet ringer 4.40 och jag masade mig upp ur sängen. Jag går ner för trappan, allt är som vanligt, tar en dusch och ska gå upp och ta på mig. Då både hör och ser jag att teven står på, jag tänker först att någon av barnen redan är uppe men när jag tittar in i rummet är det tomt. Ärligt talat höll jag på att skita på mig av skräck, jag är väääääldigt glad att maken var hemma så jag hade någon att prata med medan pulsen började gå ner från 7000 slag/sekund. Han var inte lika intresserad av detta samtal då klockan fortfarande var väldigt tidig.

Nu tänker kanske några av er att teven säkert har stått på under natten men så var det inte, då hade jag sett det redan när jag gick till duschen. Jag vill ju gärna tro att det har en naturlig förklaring men lite obehagligt var det allt!!
1 kommentar:

  1. Ja snart är det ju Halloween!!! Men ärligt talat har det hänt mig flera gånger. Det hände ofta i Indien. Det hade inte hänt här i Sverige förrän häromdagen faktiskt. Jag hade stängt tv:n och släckt alla lampor för att gå och lägga mig. När jag gick uppför trappan så gick tv:n på igen!! Läskigt är det verkligen. Jag har märkt att det beror på att man lagt fjärrkontrollen riktad mot tv:n så den på något sätt går på av sig själv igen.
    Åsa

    SvaraRadera