onsdag 23 oktober 2013

Några ord...

Det var en lite tung dag idag, ett besök hos barnmorskan där min kropp skulle förklaras vilket medförde att det blev en remiss till gynmottagningen på sjukhuset. Tydligen är det inte normalt med blödningar flera veckor i sträck, uppehåll på blödningar i månader, PMS i flera veckor där brösten känns som de ska explodera samtidigt som humöret åker en känslomässig ber-och dalbana. Jag kom ut från barnmorskan med tårar rinnande och en huvudvärk som dunkade intensivt.

Väl hemma, efter en liten tupplur på golvet, ja "någon" har ju sålt soffan på Blocket, körde jag iväg Storasyster till hennes gymnastik och åkte själv på ett zumbapass. Huvudet dunkade fortfarande men jag gav järnet och i takt med att svetten började rinna försvann faktiskt huvudvärken. När jag gick från passet pratade jag lite med en tjej som också hade varit med, vi står och tar på oss skorna när en annan tjej vänder sig till mig och säger

- Vad GRYM du var på passet!!

Jag blev så himla glad!! Tänk vad några ord kan göra ens dag, jag tackade faktiskt henne både för hennes ord och för att hon dessutom SA dom till mig. Jag gick stolt från träningen idag, stärkt av denna för mig okända unga kvinnas ord, hon vände en skitdag till en bra med bara sex ord!

Tänk på det mina vänner, alla mår bra av beröm, våga ge den!3 kommentarer:

  1. Du har all rätt att vara stolt! Du är grym!! Och inte bara på zumbapassen 😉
    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Usch vad tråkigt! Jag hoppas att det löser sig, det är INTE roligt när kroppen trilskas. Men jättekul med komplimang!!

    SvaraRadera