fredag 11 oktober 2013

Jag i ett nötskal...

Jag står i ett kaos och försöker få ordning på tio ställen samtidig. Sist jag var på Ikea köpte jag några kassar för att samla återvinningsmaterial i. Nu när jag röjde i garderoben tänkte jag att jag skulle packa upp dom och ställa i ordning så att man lätt kan spara var sak på sin plats. Då när jag har fixat i ordning den första kassen och ser att den är i perfekt storlek för att lägga gamla tidningar i kommer jag på idén att jag kanske skulle bygga en träram runt den av en gammal planka som ligger ute och har blivit så där lagom sliten.

Då kommer tanken " det där är ju jag i ett nötskal", jag dras alltid in i sidoprojekt när jag gör någonting. Jag har redan grundmålat ett fönster idag när jag egentligen bara var på väg ut för att ställa in en kasse i förrådet. Själva röjningen tar ju dubbelt så lång tid när man gör på det här sättet och det är ju inte så bra för en människa som får akuta trötthetsintervaller under en dag. Jag har hunnit med ett sidoprojekt till idag, som mannen sa när han såg mig -Tänk att man kan få in pyssel i alla situationer!

Men när jag hade organiserat så fint i lådorna kändes det faktiskt nödvändigt att göra snygga tags, det var väl ändå inte onödigt va?!
2 kommentarer:

  1. Nu kanske du förstår, varför jag tyckte det var roligare att sortera och minska tidningshögen än att städa. Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera