onsdag 9 oktober 2013

Pyssel i höstmörkret...

Jag har börjat röja lite i lekrummet där nästa garderobsvägg ska in, till makens förskräckelse kanske jag ska tillägga. Han har liiite panik på alla mina projekt just nu men det är ju så att alla saker hänger ihop, för att få ordning måste man först ha lite kaos....eller som i vårt fall M Y C K E T kaos.

Hur som helst så har jag nu tömt byrån där nere och flyttat upp den i Lillebrors rum. Med tömt, menar jag att jag har lagt alla saker i olika kassar och högar som nu finns kvar i rummet. När jag gjorde detta hittade jag en massa stämplar och fick ett plötsligt pysselsug. Det satte i gång redan tidigt på morgonen men jag fick lugna mig till efter jobbet.

Det hade varit en intensiv dag på jobbet, jag kände mig ganska trött och hade bara en dryg timme hemma innan jag skulle tillbaka på kvällsmöte. Storasyster och jag tog fram stämplarna och satte oss och pysslade, åhh vilken ro för själen!! Det blev två små tändsticksaskar en till mig och en till en vän som behövde piggas upp lite i höstmörkret.

Dagens motto: Mer pyssel åt folket!!
3 kommentarer:

 1. Älskade fina vän! TACK! Precis vad jag behövde!!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Mer pyssel åt folket!!!!!!!
  Ikväll ska jag åka på "terapi-träff" härligt!
  Hemma pysslar jag mest med några (hmmm) virk- och stickprojekt just nu. Är det för tidigt att börja fundera på julkort? Råkade sätta på en julskiva igår när jag satte mig vid terapibordet. Idag råkade jag köpa ett block med kanonfina julpapper.....
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej nu är det väl dags att fundera på årets julkort!! :) kram

   Radera