måndag 7 oktober 2013

I ❤ Musicals...

Åh vilken mysig helg vi har haft, det känns som vi har hunnit med hur mycket som helst!! Fredagen började tidigt för mig på jobbet men det betydde också att jag kom därifrån redan halv ett. Då blev det raka vägen till Ica, där gick jag och pensionärerna och oj som dom åt! Hela affären var fylld med folk från olika varumärken som bjöd på godsaker. De gamla gick från stånd till stånd och knaprade allt från knäckebröd till choklad. Själv sprang jag runt som en skållad höna för att rafsa åt mig det jag behövde i vetskap om att jag hade en liten kissenödig hund där hemma, inga provsmakarchips för mig inte.

Eftermiddagen ägnades åt att hålla mig ute i garaget så maken kunde få städa huset i lugn och ro, när man väl har fått i gång mannen gäller det ju att inte störa! Kvällen avslutades väldigt tidigt för mig efter ett bad i tunnan, en skål varm fisksoppa och jag tror jag hann lukta på vinet innan jag somnade redan halv tio.

Men är man i säng tidigt så är man också utvilad tidigt, halv sju vaknade vi pigga på lördagens morgon. Efter en skön frukost packade vi in oss och gav oss i väg till Halmstad, barnen lämnade vi av i Svenljunga hos farmor och farfar.

Dagen ägnades åt lite shopping, god lunch på Olsonss skafferi, ett ställe jag verkligen kan rekommendera, och avslutades tillsist med Peter Jöbacks show "I love Musicals". Ja ni fattar att jag var nöjd med helgen redan här!!

Söndagen började med hotellfrukost, fortsatte med ett snabbstopp i Ullared sedan hem där vi tog tag och röjde rent i vårt garage. Från att varit helt fullt kan vi nu få in båda bilarna igen.

Ja det var min helg det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar