torsdag 31 oktober 2013

Fina små skruttungar...

Igår åkte barnen till farmor och farfar, för första gången med buss och helt själva. De började dagen med att vara hemma själva medan jag var på jobbet, jag slutade redan klockan tolv så jag var ju hemma tidigt. Jag hade satt alarmet på Storasysters IPod, den ringde vid olika tidpunkter med olika uppmaningar. När jag sedan kom hem hade de fixat mat och satt och åt lunch. Vattenkokare är verkligen toppen, makaronerna var redan kokade så de behövdes bara värmas i micron. Sedan satte de igång vattenkokaren, när vattnet var varmt hällde de det i en kastrull och lade i korv och lät de ligga där tills de var varma.

Jag skjutsade ner dom till resecentrum och satte dom på bussen. Jag sa till busschauffören att det var första gången de skulle åka själva. Två små pirriga barn med varsin resväska åkte sedan iväg i bussen. Ni som följt min blogg vet ju hur blödig jag har varit när det gäller skolbussen och barnen, ni kan ju tänka er hur jag kände när jag såg bussen svänga ut från stationen för en resa på tre mil med mina små troll!!

Jag skickade ett sms under resans gång för att fråga hur det gick. Jag fick ett kort "bra" som svar. Det hade varit två glada barn som kom av bussen i Svenljunga, jag tror att de var väldigt stolta över att ha klarat av resan själva och det är jag med, vi har verkligen världens duktigaste barn!!

1 kommentar:

  1. Vad rediga och ansvarsfulla de är, mina goa barnbarn! Kram mormor

    SvaraRadera