fredag 26 november 2010

Tonåring i huset!

Morris börjar testa sina gränser här hemma. Förra helgen stacka han ifrån oss och ut på stora vägen, det hela slutade lyckligt tack och lov. Numera kommer han inte en meter från dörren utan koppel.

Sedan har han också börjat kissa inne igen, hela tiden på mattorna så vi vi har nog stans renaste mattor för de går i maskinen någon gång per vecka. Vi har blivit lite smått tokiga på honom när han gör detta. Det knäppa är att man ser direkt på honom att han gjort något dumt men ändå fortsätter han. Han är ju en riktig liten pip-Larsson annars men aldrig att det kommer ett enda litet ljud från honom när han behöver ut och kissa! Tillslut googlade jag i alla fall på problemet och då stod det att det kunde bero på urinvägsinfektion.

Jag skulle ändå åka med honom till veterinären för hans öron har börjat lukta lite illa. Vi fick också då lämna in ett urinprov för att kolla upp ev. urinvägsinfektion. Domen blev: början till öroninflammation men ingen urinvägsinfektion. Det är bara att konstatera att vi har en trotsig tonåring i huset...


-Inte skulle väl lilla söta jag göra dummheter?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar