onsdag 8 februari 2012

Barnens favorit...

...idag gjorde vi verkligen barnens favoritmaträtt, stekt rödspätta med pressad potatis. En rätt som jag glömmer av mellan varven men den blir lika poppis varje gång jag kommer på den!

Perfekt maträtt för att få hjälp i köket av barnen också, storasyster panerade fisk för glatta livet medan jag fixade potatisen. Lillebror stod och ulkade vid svarta påsen, han fick nämligen uppdraget att tömma några skålar med gammal tacossallad, den var lite extra luden vilket inte Lillebror riktigt uppskattade. Men tillslut lyckades han faktiskt tömma skålarna utan att spy i soporna, jag säger bara en sak, killar!! Känsliga varelser de där!















5 kommentarer:

  1. Den stora frågan är : Har Storasyster JEANS?? ;) kram Kristina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha ha ja det var något med åttaårsdagen som gjorde att jeans kom på dom benen!! Vi är alla fortfarande i CHOCK!!! ;)) kram

      Radera
  2. Vad gott!! Längtar efter god fisk. Här är den bara gummiaktig. Har provat mycket men god fisk finns nygrillad på ett strandhak i Goa.
    Stackars lillebror m luddsalladen!
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Så härligt att se våra små på så fina bilder både ute och inne. kram mamma o pappa

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Kul att du hittade till min blogg. Du frågade om den bå-vita tapeten och den kommer från Boråstapters kollektion Falsterbo. Hoppas att du hittar den i tapetaffären.

    Hunden i inlägget nedan - är det en bischon frisé? En sådan hade jag när jag var liten :)

    Jag önskar dig en fin dag!
    //Sofia

    SvaraRadera