torsdag 2 maj 2013

Fotvård för den händige, dagens husmorstips!

Mina fötter är konstant torra, jag smörjer, smörjer och smörjer men två sekunder senare är de som fnöske. Eftersom jag hatar kräm mellan fingrarna så brukar det komma en period när jag helt enkelt struntar i insmorningsproceduren och låter dom stackars hälarna långsamt förvandlas till torra, spruckna bedrövliga små varelser.

Innan jag träffade maken gjorde jag en lista på allt jag ville ha hos en man, tyvärr glömde jag punkten "fotfette...." Hmm, vänta ska jag bara googla på stavningen här. "Fotfetischist" så stavas det. Ja en sådan man hade ju varit superpraktisk. Nu slog det mig att lite normalare kanske hade varit en helt vanlig manikyrman. Oj nu känner jag att jag hittat på ett nytt ord igen, jag kanske skulle ge ut en egen ordbok men ni fattar vad jag menar va? En man som jobbar med att fila fötterna helt enkelt, finns det manliga sådana??

Hjälp vad jag kommer från ämnet. Vad jag försöker säga är att eftersom jag glömde fotfilarintresse på listan över den perfekta mannen så får jag ju helt enkelt fila på de där jäkla hälarna själv och hur tråkigt är inte det?! Man får ju hålla på i evighet!!

Nu har jag i alla fall tröttnat och också kommit på en mycket snabbare metod, nämligen slipmusen. På två minuter är man klar, ut i garaget, på med nytt slippapper, kör över hälarna och TADA! KLART!!! Japp, det var dagens husmorstips, till den moderna, händiga kvinnan!!4 kommentarer:

 1. Du har lösningar på det mesta. Varför blev jag inte erbjuden en slipning senast? Jag vill beställa tid. Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ligger i garaget mamma, du har nyckel! ;))

   Radera
  2. Hahahah, Du e fantastisk! Kommer sakna dig ikväll :(

   Radera
 2. Min bästa vän K har varit på fiskspa efter det kändes hennes fötter som siden..Du som har så bra idéer kommer säkert på att det funkar säkert lika bra med att stoppa fötterna i ett akvarium, så nu får du fixa ett ähhh du kan ju låta fiskarna bo i poolen då blir hela du mjuk och go ;)
  Om jag inte minns fel är det väl snart födelsedag då vet Johan vad han kan köpa till dej! Kramis!! Ann

  SvaraRadera