tisdag 7 maj 2013

Nytt projekt...

Jag har börjat med ett nytt projekt, jag ska sy mig en klänning. Jag har aldrig sytt några kläder till mig innan så det här blir spännande. Än så länge har jag bara kommit till att klippa ut ett mönster, tror faktiskt att jag ska provsy överdelen av en gammal T-shirt först, för att kolla så jag fattar hur man ska göra. Jag satt och läste på de olika mönsterdelarna, de var skrivna på massor av olika språk. Stilen som var störst stod på tyska, sedan fick man läsa bland det lite mer finstilta för att hitta på svenska.

Jag har faktiskt läst tyska för hundra år sedan men ändå satt jag och funderade över ordet "Links" och tolkade det som att jag skulle länka ihop mönsterdelarna där. Det hela kändes väldigt lurigt till jag kom på att Links ju faktiskt inte alls betyder länka, utan vänster. Då kändes det hela lite mer logiskt.

Resultatet på det här projektet kommer så småningom.....tror jag......eller hoppas jag på i alla fall!!


2 kommentarer:

 1. Spännande! Jag har ju sytt en del kläder, men funderar på att ge mig in på ditt område, sy mig en liten nessesär eller en portmonnä eller så. Det var ju bara det där med att påbörja projekt......och att faktiskt också avsluta dom.......hm..... Jag "råkade" visst köpa några fina trikåtyger till mössor härom veckan också....
  Visst är det väl så att man aldrig kan ha för många projekt i gång samtidigt????
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt Mimi. Man kan aldrig ha för många projekt! ....eller för mycket material!!

   Radera