fredag 11 juni 2010

På allmän begäran...

Igår kom han hem för första gången, Morris alltså. Mina snälla kollegor gav mig ledigt idag så vi kunde hämta hem honom redan i går. Vi försökte nå uppfödaren hela dagen men tillslut kl 17.30 lyckades vi. Vi kastade oss in i bilen och körde ner till Björketorp. Vi hade blivit förvarnade om att han var jättesmutsig för han hade varit ute i regnet och lekt. Och det kan man lugnt säga att han var, det var en kolsvart liten krabat som mötte oss.

Vi hade från början tänkt att han bara skulle få torka men han luktade som en liten sunkhund så det blev duschen med en gång för den stackarn. Men han tog det hela med ro, svansen gick nästan hela tiden. Glad och nöjd verkar han vara, han blir lite ynklig när vi lämnar rummet men ropar man på honom så blir han glad igen.

Natten gick bra, han sov på en filt på golvet vid min säng. Ja kanske inte hela natten för en gång plockade jag ner honom från sängen. Men han har nog sovit för han har inte kissat under natten. Däremot har vi fått torka både det ena och det andra nu på dagen trots täta besök ute.








1 kommentar:

  1. Underbara lilla liv!
    Lyckokramar Linda i backen

    SvaraRadera