söndag 21 mars 2010

Det pirrar i magen!

Det är nära nu, resan till Indien alltså. Vi har haft en almanacka uppsatt på kylskåpet där Storasyster har kryssat dagarna fram till resan. Häromdagen räknade hon på hur många dagar det var kvar och utbrast - Jag tror jag dör mamma, det är bara 6 dagar kvar!!!

Men nu är vi redo för sol och värme. Helgen har ägnats åt att fixa de sista kläderna till alla i familjen och nu har vi faktiskt packat barnens kläder. Maken och mina kläder ligger färdiga för att packas ner i en väska och listor är skrivna över övriga saker som ska med. Det är härligt att ha det här förväntansfulla pirret i magen!!


Storasysters sommarfötter, redo att doppas i ett varmt hav!





3 kommentarer:

  1. Ser kanonbra ut!!!! Vi ska också börja packa nu i veckan. måste skriva ut alla adresser och så, så vi vet vart vi ska när vi landar.
    Kramar från Ekbergarna.

    SvaraRadera
  2. ja det kan ju vara bra, vi ser ju er som resledarna så ni kanske ska slänga med ett paraply i käck färg så vi lätt kan följa er ;)

    SvaraRadera
  3. ÅH,vad härligt ni kommer få!!!!
    Ser i packningen att Måns har likadana blixtencrocs som erika-fast hon har rosa...Misstänker oxå att det är Majas prickiga bikini som syns-Sån har Erika också.....inte bara vi mammor som är lika-våra barn är också av samma typ;-)!

    Kram än en gång!
    Kristina

    SvaraRadera