måndag 1 mars 2010

Vi räknar dagarna!

I morgon kommer mormor och morfar hem från Indien. Jag och barnen åkte till Coop för att fylla ett litet förråd i deras kylskåp så de kan göra sig en lunch innan de behöver åka till affären. Vad längtar man efter i matväg när man har varit en månad i Indien??
Vi handlade lite potatis och falukorv, det måste väl ändå räknas som väldigt svenskt??

Sedan skulle barnen rita varsin teckning till mormor och morfar. Storasyster ritade mormor och morfar som håller varandra i handen. Hon tittade på teckningen och funderade över vad som saknades. Så där sa hon efter att ha ritat till ett hjärta mellan dom. Lillebror gjorde två teckningar, en med Yoshi och en med Mario. För er som inte är inne i Nintendos värld kan jag berätta att det är figurer i TV-spel. Hoppas dom blir glada!

Nu börjar vi verkligen räkna ner dagarna tills vi ska åka. Imorse tvingade vi i barnen första kuren av tre med en medicin som jag tror är till för att hålla magen i trim. Inte populärt, men efter mycket om och men gick den ner. Passen är hemma igen och nu med ett visum i, alla biljetter är i ordning och jag har börjat fila på packlistor och inköpslistor. Så lyxigt, härligt, underbart att få åka i väg fyra veckor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar