onsdag 31 mars 2010

Plenty of bugs!

Efter gårdagens stranddag var vi nu uppdeladade i familjen röd och familjen brun. Trots solskyddsfaktor 50 och soldressar på barnen var vi brända. Vi bestämde oss för att åka in till Lighthose för lite shopping, det blev en blus till mamma, en till storasyster och en skjorta till pappa. Sedan gick vi och åt lunch.

Där blev det mycket strul. Pappa T beställde en spagetti carbonara. Han frågade ut kyparen grundligt hur de gjorde carbonaran och om det var vit sås. Jajamen det var en hederlig carbonara. När maten sedan kommer in är det spagetti med en tomatsås fylld av bacon. T kallar till sig kyparen och frågar om det verkligen är carbonara, vilket det var. Då blir det en lång diskussion om såsen är vit. Servitören menar att det är en vit sås (som de sedan har hällt i tomatkross så den är helt röd). T är något irriterad men efter viss diskussion sätter han sig för att äta, då tittar vi lite närmre på maten och ser att baconet är rått.

Tillslut skickas maten ut och vi delar upp den maten vi andra hade. Då fiskar maken upp en stor skalbagge ur sin mat. Inte vidare fräscht. När J:s spagetti bolognaise kommer in tror vi först att det är tonfisk i stället för köttfärs men det visar sig vara kyckling. Våra barn åt plain spagetti och det hade de faktiskt lyckats med.

När notan tillslut kom var T riktigt irriterad, han pratade med kyparen om skalbaggen i makens mat men det kunde kyparen inte hjälpa, det var jättemycket skalbaggar i köket svarade han. Härligt, dit vill man ju jättegärna gå tillbaka när man får reda på en sådan sak. Efter mycket diskussioner får T ner notan till ett rimligt pris för den här kaotiska måltiden.

Någon som är intresserad av ett kök med plenty of bugs! ??

Eftermiddagen tillbringades i skuggan i poolen på hotellet. Det är så kul för Lillebror har äntligen kommit på hur han ska hålla andan under vattnet och simmar som en tok mellan oss. Han har i och för sig inte kommit på hur man sparkar ordentligt, han cyklar mer med benen men kul har han och även vi. Efter några timmar i poolen och då menar jag verkligen I poolen gjorde vi oss i ordning för kvällen och tog några drinkar på balkongen. Livet kan inte bli så mycket bättre än så här!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar