lördag 13 mars 2010

Kärleksfullt sms

År 2008 var vi på Kreta tillsammans med en annan familj. Familjen B bor i Mölnlycke, inte så långt bort men ändå träffas vi alldeles för sällan. Av någon anledning blir alltid någon av oss sjuk när vi har bestämt att vi ska träffas. Vi bestämde på nyårsafton att vi skulle följa med dom till Kreta men sedan lyckades vi inte ses förrän ett halvår senare på Landvetter.

Familjen B har en flicka som är tre månader äldre än Storasyster och en flicka som är fyra månader yngre än Lillebror. Trots att vi bara träffas någon gång per år så fungerar baren jättebra ihop.

Vi hade en underbar semester tillsammans på Kreta. Lunch och middag åts ute varje dag. För att göra det lättare när notan skulle betalas delades alltid beställningen upp i Family one och family two. Det blev så att Familjen B alltid kallades för Family one antingen de beställde före eller efter oss och vi blev då alltid Family two.

Vi har pratat om att åka tillsammans igen men nu i år blir det ju Indien för oss. I måndags åkte Familjen B själva till Lanzarote. Igår fick jag ett sms från dom: Saknar family two.

Jag blev varm i hela hjärtat, tänka att så få ord kan betyda så mycket!!




2 kommentarer:

  1. Visst känns det härligt när man förstår att man betyder lika mycket för ens vänner som de gör för en själv?!
    Kram på dig lillasyster!

    SvaraRadera