onsdag 20 april 2011

Sista shoppingen...

Idag var vi laddade för en sista dag på stan. Problemet var bara att det inte dök upp någon chaufför, klockan gick och gick men han dök inte upp. Som tur var fick vi tag i en annan kille som kunde köra oss men istället för att vara på stan vid 11-tiden kom vi nu inte iväg förrän närmre 13.30.

Det blev några sista grejer, coola skor var beställda av Lillebror. Han hade egentligen spanat in ett par snygga Puma gympaskor men eftersom det var snörskor och gossebarnet inte lärt sig knyta rosetter kändes inte det som ett bra alternativ. Istället blev det nu ett par svarta conversekopior med dragkedja på sidan. De riktiga Conversen som säljs här finns tyvärr inte som barnskor. Lillebror blev i alla fall väldigt nöjd. Några små presenter blev det också att ta med till Sverige.

Nu har jag börjat packa väskorna, vårt rum ser lite ut som ett studentrum, grejer överallt. Förhoppningsvis ska vi lyckas få ner alla saker. Det känns i magen att hemresan börjar närma sig. Det är så tråkigt att behöva lämna syrran och hennes fina familj, samtidigt längtar vi efter maken och Morris. Tack och lov att det är härligt väder att komma hem till!!

Igår hade vi förresten en lyxig dag. Halva dagen spenderades vid poolen. Syrrans barn fick vara hemma från skolan för att vara med oss. Sedan gick vi hem med alla barnen och lämnade dom i kusin O:s omsorg och så åkte jag och syrran på massage. Åhh vad det var härligt och lyxigt!!

3 kommentarer:

  1. Här hemma längtar vi efter er! Det ska bli skönt att ha lite liv och rörelse i hemmet igen. Ska bara klämma in så många golfrundor som möjligt de sista dagarna nu :)
    Längtar!! Johan

    SvaraRadera
  2. Tiden går fort, men allt har ett slut.
    Ni är så välkomna hem igen.
    Kram farmor o farfar
    morris.

    SvaraRadera
  3. Vi längtar också efter er. Tag med pappas skjorta, om det finns plats. Vi hoppas att er resa hem blir i ett lugnare tempo än förra året.
    Välkomna!
    mamma o pappa

    SvaraRadera