torsdag 7 april 2011

Vad har hänt....

...sen sist?? Hmm, låt oss se vi har hunnit med en dag till med shopping. Framför allt är det maken som shoppat, han åker ju hem på fredag natt så det gäller ju att passa på. Men jag hann självklart köpa lite också, en klänning från Benetton och ett par nya Crocs. Jag menar man kan väl aldrig ha för många foppatofflor, eller?? Denna gången blev det faktiskt en ny modell, en smal ballerinamodell.

Maken satsar på Tommy Hilfiger, igår blev det ytterligare två pikéer och en skjorta därifrån. Han köpte även ett par väldigt snygga skinn Converse (ja jag vet det låter inte så snyggt men de var det!!)

På kvällen åkte vi till en Italiensk restaurang som ligger väldigt nära här. Där blev det supergod mat, barnen och svågern åt pizza, maken lamm (!!!), systern och jag åt en penne pastarätt. Mumsigt värre. Sedan tog vi varsin rickshaw hem, det är något visst att sitta och skumpa fram i en sådan. Ett barn i knät, kvällen som är mörk, fortfarande tät trafik, värmen, dofterna.... Det är härligt med semester!!


Shopping, shopping, shopping.....




Makens förrätt


En bild på en Rickshaw för er som inte vet hur dom ser ut

7 kommentarer:

  1. Underbart att se alla bilder på er! Nu längtar vi eftere bilder på alla barn, om man får önska. Även ni verkar kunna fylla garderoben med nya påsar. kram mamma o pappa

    SvaraRadera
  2. Shoppingen ser ju ut att vara VÄLDIGT trevlig.....så sluta inte shoppa än !!!!
    Njut av eran semester !!!
    /Christina

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Nu är vi hemma igen efter vår semesterresa! Det ser ut som om ni har det härligt!
    Tänkte på er i tisdags kväll då vårat flygplan var tvunget att nödlanda....i Indien på hemvägen och innan alla papper, flygrutter och kommunikation var fixat så fick vi snällt sitta och vänta........i ca 5 timmar!

    Ser fram emot att se vad ni hittar på (shoppar????) under resten av resan!

    Kram Mimi

    SvaraRadera