söndag 5 juni 2011

Lat lördag!!

Vilken underbar helg vi har, strålande sol och klarblå himmel, vad mer kan man önska sig?!

Vi hade en riktigt härlig dag, långpromenad vid havet, tupplur i solen, joggingrunda som nästan tog knäcken av oss och inte minst en inköpsresa till Slöinge.

Vad sjutton köper man i Slöinge tänker ni kanske nu. Jo där ligger Siaglass! Nu är frysen påfyllt med vanilj och årets testsmak: apelsin-choklad. Självklart har testpatrullen redan en uttalande om den glassen och det är smaskigt god!! Ja det finns en medlem i testgänget ( läs maken ) som bara tyckte att den var "helt ok" men honom behöver ni inte lyssna på!

Kvällen avslutades på bryggan, namnet på vår altan som faktiskt inte ligger i närheten av vatten om man inte räknar med det lilla fågelbadet men det är så litet att man inte ens kan doppa fötterna i! Hur som helst, kvällen slutade där med lite vin, grillad lax och färskpotatissallad. Det enda som fattades denna underbara dag var familjen E men om en vecka får vi äntligen krama på dom för då överger de Indien i några veckor till förmån för Sveriges vackra sommar!

2 kommentarer:

  1. Jag kommer ihåg förra sommaren när vi fick hälsa på hos er och familjen E i ert sommarställe, och det var underbart där!! Vi gick och badade, åt supersmarrig mat, busade med Morris och åt självklart gudomlig SIA glass! Åh, det är ett sådant härligt sommarminne ♥ Njut!

    Kram Nora

    SvaraRadera
  2. Snart kommer vi!!! Håll kvar solen!
    Kram Åsa

    SvaraRadera