måndag 22 oktober 2012

...och lördag-söndagsmys!!


I helgen blev det en tripp till Göteborg med övernattning hos syrran. Vid niotiden på lördagen lämnade vi av Morrisen hos fina vännen M som erbjudit sig att vara hundvakt, förutom det vanliga pipandet hade han skött sig bra.

För resten av familjen blev det en shoppingdag på lördagen, träningsskor, Ikea, tyg och lite annat smått pyssel blev det. Lördagskvällen blev ganska så blöt, ett dopp i deras utespa, Elvisvin, god mat och många skratt. Maken och svågern diskuterade det tyska vinterkriget, eller hur var det nu igen, var det finnarna eller tyskarna.... Ja ni kanske förstår att det blev många skrattanfall!!

Söndagen gick i barnens tecken, Lillebror hade sin födelsedagspresent att hämta ut så det blev en dag på Lek och Buslandet med lunch på Mc Donalds.

Det var en riktigt mysig helg, jag funderade lite på det där när vi åkte hem. Syrran och svågern har ju fortfarande alla sina riktiga möbler i Indien, nu lever de med ett hopaplock av diverse saker. Inte superduperfula möbler men verkligen inte pangsnygga heller, ändå känns det så mysigt att vara där. Jag tror helt enkelt att det är så att hem fyllt av kärlek är ett vackert hem oavsett inredning och att ett vrålstylat supersnyggt hem utan kärlek kan aldrig bli ett mysigt hem. Håller ni med?....Här kommer inköpen, små tygbitar att sy något fint av, kanske en reseplånbok!?Stryka på-lappar som jag bara inte kunde motstå! (Det är det bästa med att shoppa med tjejer, maken hade inte haft några problem med att motstå dessa)
Linnetyg att sy kuddar till verandan
Ett underbart tyg jag hade tänkt sy strykbrädsöverdrag av men sedan fick jag beslutsångest och funderade på överdrag till mangeln, detta efter att syrran oroat sig för att maken kommer ha rosa blommor på sina vita skjortor om han stryker dom på detta tyget. Men nu funderade jag på om jag kanske ska sy ett förkläde, oj oj oj varför köpte jag inte mer??!!

Och sist men inte minst, mina nya träningsskor!4 kommentarer:

 1. Det är alltid mysigt hos Ekbergs - Hur det än är möblerat! Jag med en väldigt färsk containerankomst i minnet funderar på (precis som Å)hur de skall få plats med hela det där bohaget från Indien. Det KRÄVS MÅNGA vändor till tippen! Undrar om jag skall åka dit och hjälpa till att sortera när den dagen kommer..........fast jag tror inte jag är så värst välkommen då....KRAM från VAB-välden
  (Förresten så skall jag skicka lite bilder till dig snart på allt som är omgjort)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. åhh vad kul att få se lite bilder, jag tycker det är lite dött på din blogg :) kram

   Radera