tisdag 16 oktober 2012

Tips till förnying....

Förnying, är det ens ett ord?? Strunt samma, ni fattar nog.

Hur som helst, häromdagen när jag var på Ica kom jag på en strålande idé. Jag gick där utan varken plan eller lista över vad vi skulle äta och vilka varor som skulle med hem. Det känns ju som man kör med samma maträtter vecka ut och vecka in. Hela första stunden jag handlade kom jag efter samma människa, först tog hon bröd, sedan jag. Hon tog potatis, jag tog potatis, hon tog clementiner och jag tog också clementiner. Clementiner är väl förresten en av de få bra sakerna med hösten.

Ja, tillbaka till min fantastiska idé, här kommer den: Strunta i att planera, sikta in dig på en människa i butiken och kopiera dennes inköp. Du kommer då hem med helt annorlunda matvaror mot vad du brukar. Dessutom kommer du få komponera ihop sprillans nya menyer. Jag menar, du har ju faktiskt inte en aning om vad den där människan skulle laga av de här ingredienserna, det kan ju bli hur spännande (och eventuellt gott) som helst!!

En liten varning dock till alla barnfamiljer. Sikta inte in dig på en trött medelålders människa som är på Ica en fredagseftermiddag. Då kommer du nämligen lik förbaskat komma hem med tacos!!

2 kommentarer:

  1. Inte kul om man hamnar efter en tjej jag pratade med häromdagen. Hon rensade ut kroppen och åt bara veganmat, utan gluten och laktos, inget socker, inget koffein och ingen alkohol!

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha men absolut annorlunda än vad man är van vid ;))

    SvaraRadera