tisdag 2 april 2013

I ett paradis...

Så kom då väskorna tillslut. Tyvärr hade tiden vid och i poolen bränt oss ganska mycket. Barnen hade haft sina badtröjor på sig men utan solskyddscremen, som låg i resväskan, var deras underarmar alldeles för röda. Stackars Lillebror har två stora blåsor på vardera öra. Morgonen började med en investering i två nya LÅNGÄRMADE badtröjor och insmörjning av sunblock.

Vi bor i ett paradis, havet ligger precis vid hotellet som en gnistrande blågrön oändlighet. I går kväll tändes oljelampor upp på väg till restaurangen. Alla bord och stolar hade under eftermiddagen burits från frukostrestaurangen till en stor gräsmatta. Palmblad flätades och smyckades med blommor till stora bröllopsliknande portaler. Vi satt där i mörka kvällen omringade av palmer, med levande musik. Sunwings resorts bufféer kan slänga sig i väggen. Här står kockarna och grillar vid bufféborden.

Barnen är vana resenärer och börjar förstå en hel del engelska, det är underbart att se. Det är verkligen så mysigt att vara tillsammans över alla åldrar. Igår när vi satt på balkongen och tog oss en drink kom Lillebror ut med ett glas cola i handen. Han tog en klunk ur sitt glas, suckade lyckligt och sa - Det är så härligt här i Afrika. Ja, jag kan inte annat än hålla med honom...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar