lördag 13 april 2013

Kommentarskola!!!

Ibland undrar jag om det finns någon som läser den här bloggen, men så ser jag på räknaren till höger att den tickar på så jag fortsätter göra inlägg. Nu idag blev jag så himla trött på att jag aldrig får kommentarer. Jag vet själv att det kan vara bökigt att komma igenom säkerhetskontrollen. Man ska ju försöka identifiera ett nästan oläsligt ord och några suddiga siffror för att kunna genomföra sin kommentar. Ibland ger jag själv upp när jag är inne på någons blogg och för tredje gången försöker tyda de där verifieringsorden utan lyckat resultat.

Nu till dagens GODA NYHET!! Jag tog bort den funktionen från min blogg!! Så nu kära läsare kommer här en skola i hur man kommenterar:

1. Läs inlägget
2. Tryck på ordet "kommentarer" under inlägget
3. Skriv din kommentar i rutan, "ange din kommentar" skriv gärna under med ditt namn
4. Tryck på den lilla pilen där det står "kommentera som", ändra till anonym
5. Tryck på publicera

Svårare än så är det inte, bra va!!

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Här kommer en kommentar :) Jag hittade din blogg, minns inte hur, en natt i höstas. Sen har jag läst, och läst och läst. Och med risk för att låta som en stalker så läste jag heeela din blogg. Ända tillbaka till allra första inlägget.

  I höstas blev jag sjukskriven pga att jag haft dubbla tjänster i ett halvår och kroppen sade ifrån. Och din blogg gav min verkligen sinnesro. Det var som en "vuxenversion" av Barnen i Bullerbyn för mig. När jag inte kunde hålla hjärnan i schack på kvällarna så fanns din blogg där, som en bok som gav underhållning och lugn och ro.

  Älskar alla delar av familjeliv, resor, pyssel och vanlig vardag. Så tack för sällskap i höstas när jag var sjukskriven, och jag hoppas att du fortsätter att skriva länge till för det är en skön oas att återvända till.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag läser också din blogg, och små ler åt alla små "trevliga" saker som händer dig och din familj, skriv på vet jag jag vill små le mera......
  Kram Christina i Fristad

  SvaraRadera
 3. Jag läser, ler och suckar instämmande jag också!

  SvaraRadera
 4. Nu ska vi se om jag lyckas skriva en kommentar. Man måste ju läsa din blogg så man inte missar något bra tips tex.
  Kram Maria (hoppas vi kan pyssla snart)

  SvaraRadera
 5. Jag kanske borde göra samma sak. Det blir ju enklare. Det hemskaste som skulle kunna hända är vål att en dator (?!!) skriver till dig. För det är ju för att bevias att man inte är en dator som man har det där konstiga teckentydningstestet. Kanske spännande att se vad en dator har att säga om din blogg. Han skrattar nog han med!
  Jag tycker du är jätteduktig på att skriva om din vardag och dina tankar. Vad roligt att Malin hittade till dig!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag försöker också hålla koll på vad du skriver om. Har dock haft mycket svårt att kommentera. Det är väl bara att erkänna, jag är inte smartare än en dator!

  Kram Maria L

  SvaraRadera
 7. Skönt att slippa kontrollen, blir betydligt enklare och troligtvis mer frekvent kommenterande..
  Johan

  SvaraRadera
 8. Hej hej! Testar nu om det funkar att kommentera från min telefon, vilket det inte gjort tidigare. Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Fortsätt skriv, du skriver bra... Jag läser inte din blogg varje dag men jag brukar läsa ikapp de gånger jag besöker bloggen..

  Cecilia i Indien Bangalore.

  SvaraRadera