tisdag 2 april 2013

"Doktorn kan komma" del 2

Jag vet att jag tjatar lite om den gamla 90-tals serien från Australien och jag vet att vi ju faktiskt är i Afrika men ni kommer väl ihåg deras små plan och skruttiga landningsbanor?!

Det plan vi åkte med TILL Masai Mara tyckte vi var litet då. Men det var inget mot det lilla planet som plötsligt landade framför oss, för att ta oss med tillbaka till Nairobi. Det var som ett litet modellplan som vi fick trycka oss in i.

Vi lämnade Masai Mara och dess underbara natur bakom oss, avvinkade av våra guider. En 45 minuter lång flygning tog oss över Afrikas vackra natur med gulnande gräs, gröna buskar och röda sand. I början kunde man skymta hjorder av antiloper. När bi närmade oss Nairobi byttes savannen ut mot stora trädgårdar med fina hus och pooler.

Väl framme i Nairobi möttes vi av våra researrangörer, de tog oss till den större flygplatsen där vi packade om våra väskor och checkade in på planet till Zanzibar.

Runt halv nio landade vi på ön, trötta barn som varit igång sedan sex på morgonen. Några gick för att hämta ut våra väskor. En av tio var med!! Beslutet " jag reser i de här halvskitiga kläderna från safarin" kändes inte helt rätt då. Så här sitter vi nu i Zanzibar utan sommarkläder, jo barnen fick med sig det mesta av sina kläder och badleksaker, men vi andra är inte så fräscha. "Kanske" kommer de idag.

HAKUNA MATATA (inga bekymmer).....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar