lördag 16 januari 2010

Barnkalas

Jag är lite kluven när det gäller barnkalas, visst är det kul men det känns också ganska jobbigt att ordna med allt. Vi har turen att Storasysters bästis fyller år tre dagar före henne så då slår vi oss samman och kör ett gemensamt kalas.

I år bestämde vi att tjejerna skulle få ha ett skridskokalas nere på sjön och att vi skulle ta det snabbt nu så inte snön skulle försvinna. Vi passade också på att bjuda in hela familjen för de som ville, det är ju ganska trevligt att lära känna alla föräldrar lite, på vardagarna hinner man ju bara säga hej när man stressat hämtar och lämnar barnen.


Det blev verkligen en härlig dag. Vi hade redan i julas skottat upp en skridskobana och nu var den fylld av glada barn i lite olika åldrar. En och annan förälder vågade sig också på att testa isen och de andra föräldrarna hjälpte till att serva alla med grillad korv. Tjejerna var nöjda och vi var nöjda.
Nu har vi bestämt att vi ska dra igång lite träffar med familjerna. Till våren bjuder vi in alla föräldrar till picknick i Kröklingshage!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar