lördag 30 januari 2010

En härlig lördag!


Idag har vi haft en härlig dag. Vi började med att fixa en ny matta till tv-rummet. Det blev en grå/vit spräcklig trasmatta. Det underlättar verkligen när man har samma smak som den man lever ihop med! Ett snabbt besök i en affär och sedan var vi klara. Väldigt skönt att ha fått på en matta på det dragiga golvet.

Sedan tog vi en snabbsväng till ett kaosartat Knalleland. Halva Borås var där kändes det som. En snabb tur in på Videomix där barnen fick varsin påse lördagsgodis.

När vi kom hem och satt vid köksbordet och åt lunch ser jag hur någon skottar upp isen igen. Jag har väl nämnt att det var någon som skottat som en cykelbana från frufällan till oss, den snöade igen i onsdags. Men nu körde det en liten gräsklippare med snöröjarmojäng fram.

Vi packade snabbt ner varm choklad och skridskor till hela familjen och gav oss ner. Tyvärr var det inte tillräckligt skottat för att kunna åka skridskor men vi tog en promenad. Det gjorde inte så mycket att det inte gick att åka skridskor för det hade nog varit för kallt. Med 15 minusgrader och lite svag vind bet det rejält i kinderna. Det blev en sån isande kyla att vi vände hem efter en kort promenad. Hemma gjorde vi en snöhydda med barnen och tog en kopp varm choklad, i solen, i trädgården. Vissa dagar hinner man med mycket på!










1 kommentar:

  1. Sådana kontraster, här var det 28 grader i skuggan, när vi åt lunch på altanen. Underbart att ni utnyttjar den fina vintern hemma. Så kul att få se er alla. kram mamma

    SvaraRadera