torsdag 19 augusti 2010

Någon fyller år idag, vem kan det va´?....

... Lillebror fyller år idag, hipp, hipp, hurra!!

Jaha, då har man en femåring i huset, det är inte klokt vad tiden går fort!! Känns fortfarande som vår yngsta borde vara två år inte fem!!

Det blev i alla fall frukost på sängen för den stora killen. När vi har frågat om vad han önskar sig i födelsedagspresent har han hela tiden bara sagt två saker, att få åka till Liseberg och Leos lekland.

Vi har inte kommit i väg till Liseberg i år, dels för vi har haft Morris och inte velat lämna bort honom när han var så liten. Och sedan så har vi hoppats på att Lillebror skulle växa till sig så han klarade den magiska gränsen på 110cm som krävs för att åka de lite större karusellerna

Det blev ingen Lisebergspresent, dit ska vi åka sedan ändå och han ska få ha sitt barnkalas på Leos lekland så dit kommer han också. Nej det blev lite annat smått och gott. Block och suddigum med Svamp Bob, kläder, badskum och en Spiderman ryggsäck.

Storasyster hade ritat ett gäng teckningar med hjärtan och dessutom lagt små runda träbitar i en ask, på dom stod det varje bokstav i hans namn, pyssligt värre!!

Lillebror verkar nöjd med alla saker, ikväll har han fått bestämma mat, det blev pizza, passar bra eftersom jag jobbar sent idag!



Frukostbrickan dukad med födelsedags-
koppen, den används bara när någon fyller år!!

Trött födelsedagskille...
... som piggnade till när han fick paket

Cool väska, i alla fall enligt en femåring!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar