tisdag 19 januari 2010

Muffins ska bli storasyster!

Det har pågått en diskussion här hemma om det här marsvinet som står uppskriven på Storasysters önskelista. Eller egentligen har det inte varit en diskussion, maken har sagt Nej. Han tycker att det räcker med en busig kanin.

Jag tror att han är lite sur över att hon har gnagt av hela sladden till förstärkaren, eller vad det nu är. Det går i alla fall inte att ha på surround ljudet. Det stör inte mig så nämnvärt eftersom jag är lite ljudkänslig och tycker att TV-ljudet är tillräckligt även när man ser på film. Jag kan också se fördelar på vissa saker som hon har gnagt på. Häromdagen när Lillebror skulle sätta på Wii -spelet visste han direkt vilken knapp han skulle trycka på för att få in rätt kanal. Han stod med fjärrkontrollen i handen och mumlade för sig själv - Och sedan ska man trycka på den knappen Muffins bitit av.

Tillbaka till marsvinet, nu har vi i alla fall bestämt att det blir ett. Maken fick bestämma. Givetvis under ledning av mig. Jag sa till honom att jag inte skulle köpa ett marsvin om han inte ville det, men sedan kunde han ju inte riktigt motivera varför vi inte skulle ha ett, så då tyckte jag att vi lika gärna kunde köpa ett. Nu finns det i alla fall ett litet brunt teddy marsvin som väntar på oss i affären. Jag har betalat det och allt så på fredag får Storasyster ett paket med kvittot så får vi åka och hämta det efter dagis. Men schhhhh....det är en hemlis till på fredag!!




Hmm, är våran Muffins redo att bli storasyster?





2 kommentarer:

  1. Hon kommer säkert att bli jäteglad!
    Lycka till med storfamiljen får man väl tillägga! ;-)

    SvaraRadera
  2. Du vet väl att marsvin alltid ska va två? :-) Men kanske "räcker" med Muffins..? Hör med affären så det inte blir knasigt :-) Lycka till! /H

    SvaraRadera