måndag 4 oktober 2010

Fullspeckade veckor...

... och helger med för den delen. Fredagskvällen tog slut väldigt fort, i alla fall för tre av oss i familjen. Maken påstod att han bara slumrat till lite framför tv:n men när jag yrvaket tittade upp från den lilla barnmadrassen Storasyster och jag somnat på så såg han rätt väck ut också.

I lördags var det dags att åka till småkusinerna i Kinna. Vi hann ju inte gå på S kalas i måndags så vi fick oss ett eget litet kalas. Strax innan vi skulle åka ringer en ny bekantskap och frågar om vi vill följa med på förmiddagspromenad. De har tre barn, en pojk som är lika gammal som Storasyster och som går i samma klass som henne, en pojk som går i samma förskola som Lillebror och så har de en liten tjej, söt som en liten karamell.

Dom har ringt innan och frågat om vi velat följa med ut i skogen men vi har aldrig kunnat men nu så bestämdes det äntligen för en familjeträff. Fast vi fick skjuta på promenaden till eftermiddagen.

Så efter fika, lunch och lekstund hos kusinerna slängde vi oss i bilen och drog en snabbis till Visko. Där inhandlades det vinterskor till barnen. Sedan var det full fart till Borås igen för promenaden med familjen L. Vi hade en jättehärlig eftermiddag och sedan blev vi hembjudna till dom på kvällsmat. En riktigt mysig kväll. Det är så kul att lära känna lite nytt folk och så härligt när man bara kan vara sig själv. Det får definitivt bli fler gånger!

Söndagen ägnade jag åt att göra jobbgrejer och skolgrejer till Storasyster. Maken fick hjälp av snälle svärfar att bygga på garaget och svärmor tog barnen till djurparken, så det var en helg full av aktivitet kan man nog säga

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar