lördag 17 september 2011

Kretsloppet...

Maken har sprungit kretsloppet idag, en löparfest som anordnas här i Borås. Förra året sprang även barnen små sträckor men i år var det bara maken som skulle ut på en 10km joggingtur. Meningen var att jag och barnen skulle heja på men Lillebror var lite sur och ville inte alls kolla in sin pappa, han ville leka med kompisar och så blev det. Storasyster däremot fick följa med mig, hon var inte heller så sugen att kolla in loppet, speciellt när hon förstod att han inte hade en chans att vinna. Ja, ni förstår hur stöttande vi är mot varandra i den här familjen!!

Hur som helst, vi släppte av en lite nervös make i stan, han hade som mål att komma under timmen i år. Under tiden vi väntade på att loppet skulle starta åkte Storasyster och jag och handlade lite picnicmat. Sedan åkte vi till samma ställe vi satt på förra året, på en liten gräsmatta i knalleland där vi hade bra utsikt. Jag började fixa i ordning med filtarna jag hade med mig, plötsligt säger Storasyster: - Men Morris då!!  Jag vände mig då för att kolla vad han gjorde, det var jag som höll i kopplet.
Då står hundskrället och kissar rakt på ICA kassen!! Att inte jag gick i taket!! Som TUR VAR låg all mat paketerat i plast så jag kunde rädda det. Hade varit snyggt om jag bara hade fått ta nyköpta frallor, kyckling, ost och vindruvor direkt ur matkassen för att slänga rakt i soporna!!

Trots kissincidenten hade vi det härligt i solen, vi såg många olika springstilar, den ena värre/roligare än den andra...





....jaha, ni undrar om maken klarade sig under timmen?! Det hade han gjort om han hade sprungit 8 sekunder snabbare. Ja vi har en i huset som grämer sig lite just nu, fast jag tror nog att han är ganska nöjd trots allt, det ska han vara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar