måndag 20 september 2010

Sportlördag...

I lördags var det dags för Kretsloppet här i Borås. Maken var anmäld till 10km, vilket han också tog sig runt med bravur!!

Men det fanns också lopp för de lite yngre. Storasyster blev eld och lågor, hon och kompisen J skulle springa 400m loppet. Lillebror däremot skulle inte vara med. Jag tror att han kände att han skulle förlora. Tillslut visade jag en bild på nätet från förra året, då såg han att det var massor med barn och förstod nog att han inte skulle komma sist. Det avgjorde det hela i alla fall och han bestämde att han skulle vara med.

Jag pratade lite med storasyster innan loppet, sa att det kanske kunde vara bra om hon höll i hop lite med J och Lillebror. Den lilla damen har ju tävlingsinstinkt så det räcker för båda barnen. Det hela slutade i alla fall med att Lillebror drog i från tjejerna. Storasyster var lite sur över det och frågade Lillebror varför han hade sprungit i från dom. Han ville komma först var det enkla svaret!!

Efter loppet fick barnen medalj, frukt, juice och en biljett med gratis Happy Meal på Mc Donalds. Vi såg starten för maken och sedan åkte vi till knalleland och köpte mat till barnen. Sedan satt vi utanför Mc Donalds i gräset och hejade på alla som sprang. När maken sprungit förbi tog vi bilen tillbaka till stan och hämtade upp honom där. Det var en trött men nöjd man som kom!

Egentligen hade maken tur att jag satt där i bilen och väntade på honom. För när vi satt där på parkeringen och väntade, vevade Lillebror ner fönstret och ropade ut till alla som gick förbi - Kom och köp, endast en mamma kvar, hon kostar bara 15kronor!!


Uppvärmning med Ronald Mc Donald


Nöjd Lillebror med sin medalj!


Känd från tidningen, Storasyster tar emot medaljen
och blir fotad för BT!

1 kommentar: