torsdag 23 september 2010

Tuff morgon...

Morgonen blev nog inte riktigt som Storasyster hade hoppats på. När hon gick upp i morse gav jag henne ett par jeans och en tunika och skickade ner henne till maken.

När hon kom ner insåg hon att det var ett par BYXOR och inte tights som hon hade fått med sig. Då kom tårarna och försvarstalet. Hon hade visst haft byxor på sig på rasten!!! Eftersom maken var på fotboll i går hade vi inte hunnit prata med varandra men som tur är hade han läst här på bloggen, så han visste ju mycket väl att hon hade varit på en lekplats i vita strumpbyxor. Detta påpekade han för henne. Då blev det lite tystare en stund men sedan kom nästa grej, hon kunde inte ha den tunikan jag tagit fram för det var killfärger!!

Tillslut tog jag med henne upp till hennes garderob, där fick hon själv välja vilka jeans hon skulle ha och så fick hon en liten romantisk vit blus till. Det gjorde susen, tydligen hade en av bästisarna haft exakt den blusen och jeans på sig i går.

Man kan ju inte vara hur hård som helst som mamma, nu är vi båda nöjda. Egentligen ska man väl vara glad att barnen inte vill vara supercoolt klädda redan nu utan faktiskt gärna är gulligt klädda.

Nu väntar en åktur med skolbussen och det piggar upp vilken tråkig morgon som helst!!

1 kommentar:

  1. Har lite kläder till M här. Bland annat en blus, typ singoalla, som L vägrat använda. Den tror jag blir snygg till jeans...eller kjol och tights!

    SvaraRadera