måndag 21 mars 2011

Fullspeckad vecka....

Nu känns det i hela kroppen att vi faktiskt åker på fredag, ni vet en sån där härlig känsla i magen av förväntan!!

Helgen gick åt till en del inköp i lördags, trots bra shopping i Indien vill man ändå känna att man har en basgarderob med sig. Det var inte helt lätt att hitta shorts till maken nu, tydligen kommer sådant inte in förrän runt vecka 16.

Igår packade vi faktiskt barnens kläder, maken och jag gjorde i ordning våra, så nu hänger mina på galgar, redo att packas ner i väskan.

Efter en härlig promenad i solen åkte vi till Svenljunga och hämtade hem busungarna, de var så nöjda med sin helg. Tipspromenad, badhus, tacos, pannkakor och lördagsgodis, vem hade inte varit nöjd efter en sådan helg!? Ja det var ett mörkt moln på Storasysters himmel, Lillebror hade lyckats göra sönder hennes hårskena!!

Plötsligt på förmiddagen ringer farmor och säger att det är KRIS!! Storasyster var jätteledsen för hennes hårskena hade gått i tu. Jag pratade med henne och lovade att ta med en när vi kom. Hon hade tittat sig i spegeln efter att ha kammat håret och konstaterat att så hade hon aldrig gått till skolan!! Tur för henne så var det inte skolan som stod på schemat utan tipspromenad och då hade hon ju mössa på sig. Farfar hade varit snäll och smält ihop hårskenan men då hade det blivit lite svart av sot i skarven och så kunde man tydligen inte se ut! Tänk er henne i tonåren!!

På vägen hem passade vi på att först åka ut till makens 98-åriga farmor och sedan hälsade vi på familjen B. Man vill ju passa på att träffa alla nu innan vi sticker.

Veckan framöver innehåller lite mer småfix inför resan, bilprovning, utekväll med tjejerna, kvällsmöte, packning och ett försök att hinna träffa föräldrarna också. Full fart med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar