onsdag 2 mars 2011

Tisdagstvagning....

På tisdagar går Lillebror på simskola, helt mot sin vilja kanske ska tilläggas. Jag tror faktiskt att han tycker att det är okej när han väl är där men han är inte så sugen på att åka dit.

Innan har Storasyster och jag suttit och tittat på men de senaste gångerna har vi passat på att simma lite också. Det finns en barnbassäng där Lillebror håller till och en träningsbassäng där vi är. Jag försöker simma några längder samtidig som jag håller koll på Storasyster det är ju jättehärligt att kunna göra så men problemet är att bassängen är så fruktansvärt kall. Om du inte simmar hela tiden fryser du ihjäl. Storasyster, stackaren, hon är blå om hela kinderna och läpparna så kallt är det. Vi behöver nog båda träna på vår teknik så vi blir duktiga simmare och kan hålla uppe värmen.

När simskolan är slut sätter vi oss i bastun och tinar upp och sedan får barnen hoppa i sina pyjamasar och så bär det av hem för lite mat innan det är läggdags. Tisdagarna har blivit en riktig myskväll med barnen!!

1 kommentar:

  1. Sicken tur att poolen här börjar bli lite varmare så kan vi fortsätta träningen här. Längtar lite efter "är-du-redo-killen" med krabb-simglasögonen.Sötare krabbman går inte att hitta!
    Sys

    SvaraRadera